Arrangementer

tir 20 aug
10:00-16:00 | Odense
2. verdenskrig - fra 1939 til 2019: historien om dengang i dag
Kurset giver gymnasielærere i en række fag viden om, hvordan man arbejder med erindringskultur om 2. verdenskrig tematisk på tværs af fag.
tir 27 aug
09:00-12:00 | Aarhus
English Teaching in English from Day 1 and forever
The common aims for teaching in Denmark prescribe that all English teaching must be in English. Let me give you the confidence to do it, let me show you how it can be done.
tir 27 aug
09:00-15:00 | Jelling
Didaktikkursus i engelsk, Vejle Kommune
På kurset vil der med udgangspunkt i praksiserfaringer blive arbejdet med den nyeste fagdidaktiske viden om og færdigheder i at planlægge, gennemføre og evaluere differentieret undervisning i engelsk. På kurset opnås den seneste fagdidaktiske viden om, hvordan man som lærer i faget bedst planlægger en spændende undervisning.
tir 27 aug
09:30-15:30 | Aalborg
Skriftligt arbejde i tysk - er du træt af at rette i Google translate?
Er du tit frustreret over at bruge tid på at rette skriftlige afleveringer, som ikke viser noget om elevens styrker og svagheder, og ej heller fremmer elevens læring? Bruger du nogen gange mere tid på at mistro brug af google translate end på at rette selve opgaven? Er du i tvivl, om eleven bruger din feedback?
man 02 sep
12:00-16:00 | Roskilde
Film ab! Videoproduktion im Deutschunterricht
Dette kursus sætter fokus på, hvordan du ved at arbejde med digital videoproduktion i tilknytning til et forløb kan gøre eleverne til aktive producenter af sprog.
tir 03 sep
13:00-17:00 | Aabenraa
Billedbogen til tidlig sprogstart
Vi inviterer dig med ind i billedbogens univers, hvorfra vi tager afsæt, når vi udover fortællingernes tematiske vinkler sætter fokus på, hvordan du kan arbejde med sprogtilegnelse, kulturforståelse og elevernes første litterære oplevelse i tyskundervisningen.
tor 05 sep
08:30-16:15 | Aarhus
Tysklærernes dag 2019
Motivation i tysk. Få gode bud på, hvordan du kan arbejde med motivation i tysk. Oplægsholderne vil give spændende bud på, hvordan du som tysklærer kan arbejde med chunks, grammatik, motivation og begyndertysk samt den nyeste viden om tyskfaget og prøverne fra UVM.
fre 06 sep
09:00-16:00 | Aarhus
Aarhus: Sjov med sprog - på fransk
Ønsker du at tale mere fransk, når du underviser? Og føler du, at dit fransk er blevet lidt rustent? Synes dine elever nogle gange, at fransk er svært? Så kom på kursus, hvor du både får trænet dit eget fransk og får konkrete øvelser, du med det samme kan bruge til at få mere sjov ind i undervisningen - på fransk.
fre 06 sep
12:00-13:30 | Vejle
Haraldskærkursus
Kurset vil give inspiration til arbejdet med romersk filosofi i undervisningen i latin på alle niveauer, og desuden bliver årets skriftlige eksaminer i græsk og latin evalueret.
man 09 sep
12:00-16:00 | Haderslev
Mystery Skype – et vindue til verden
Mystery Skype er en gættekonkurrence mellem din klasse og en klasse et andet sted i verden. De to klasser mødes i et skype-univers og skal prøve at gætte de andre elevers geografiske placering: land, by og skole. Her er lejlighed til en hurtig, uformel kontakt, hvor dine elever får prøvet deres kommunikative evner af på engelsk som lingua franca og talt med andre elever ude i verden.

Viser resultater 1 til 10 ud af 103

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste