Arrangementsarkiv

tor 10 okt
09:00-15:00 | Slagelse
Sprogstrategier i praksis
Kurset belyser, hvordan du bevidstgør eleverne til at anvende sproglæringsstrategier, og hvordan du kan give dem en sproglig førstehjælpskasse, når kommunikationen bryder sammen.
tir 08 okt
13:00-16:00 | Herning
Bliv klar til den skriftlige prøve i engelsk
På dette kursus får du det nødvendige kendskab til rammerne for den skriftlige prøve i engelsk FP9 og FP10, så du kan forberede dine elever bedst muligt.
tor 03 okt
14:00-15:00 | Hamborg, Tyskland
TLFG's Udenlandstur 2019 til Hamburg
Tysklærerforeningen for Grundskolen inviterer interesserede, både medlemmer og ikke-medlemmer, til at opleve mystikken i smukke og spændende Hamborg fra d. 3.-5. oktober.
tor 03 okt
09:00-15:00 | København
Film og tv sender på alle kanaler
Kortfilm, tv-film og tv-udsendelser – lyd og billeder giver eleverne input via flere sanser og åbner vinduet til kultur og samfund. På kurset vil vi se på konkrete tysksprogede kortfilm og tv-udsendelser og arbejde med de mange muligheder, de kan give til forløb i tyskundervisningen.
tir 01 okt
09:00-15:00 | Vejle
Klar til prøverne i engelsk
Skal du for første gang have elever op til prøve i engelsk, eller mangler du inspiration til, hvordan du løbende forbereder den mundtlige prøve i engelsk?
man 30 sep
14:00-20:00 | København
Hieronymusdagen - Kvinder i oversættelse
Til Hieronymusdagen 2019 vil vi drøfte de mange facetter af køn i oversættelse, ikke bare inden for litteraturen, men også inden for bl.a. tekstning og tolkning. I den mere pragmatiske afdeling spørger vi derudover, hvilken rolle køn, alder og etnicitet m.m. spiller på markedet for oversættelse: Hvilken betydning har det fx for tildelingen af opgaver, om der er overensstemmelse mellem forfatterens og oversætterens identitet? Og hvem får priser, anerkendelse og taletid inden for oversættelse?
man 30 sep
12:00-16:00 | Esbjerg
På eventyr med LEGO - mash-up fairy tales
Med legoklodser får du et innovativt og kreativt værktøj til at arbejde med de sproglige processer. Ved hjælp af lærerens stilladsering, materialets byggeplader og særlige klodser skabes fortællinger – en scene ad gangen. Undervejs noteres ord og vendinger, idéer og indfald, så historien kan fortælles og herefter skrives ned. Næste trin er at tage billeder af fortællingen og uploade disse i BookCreator, der tilbyder mange skriveskabeloner.
man 30 sep
10:18-10:19 |
#FremMedSprog-dagen 2019
#FremMedSprog-dagen skal vise elever i grundskolen og på ungdomsuddannelserne, at sprog er alle vegne, at sprog kan åbne døre, og at det at kunne andre sprog er en gave, man kan bruge hele livet i mange sammenhænge. Studerende fra læreruddannelser og sproguddannelser besøger skoler og uddannelsesinstitutioner og laver et sprogevent for eleverne tilpasset deres niveau. Der kan være tale om sprog, eleverne allerede kender, eller sprog de ikke kender - hvad er de, hvad kan de, hvorfor er de interessante – og hvor forskellige og fascinerende er de?
man 30 sep
09:00-15:00 | Odense
Odense: Klar til prøverne i engelsk
Skal du for første gang have elever op til prøve i engelsk, eller mangler du inspiration til, hvordan du løbende forbereder den mundtlige prøve i engelsk?
tor 26 sep
13:00-16:00 | Herning
Boost dine elevers ordforråd!
Mangler dine elever ord og savner du konkret ordforrådsmateriale og ideer til lærerige ordforrådsaktiviteter til din temabaserede tyskundervisning? Så må du ikke gå glip af dette kursus, som gør det muligt for dig at lade dine elever arbejde fokuseret og ugentligt med deres ordforrådstilegnelse gennem motiverende og varierede øvelser.

Viser resultater 1 til 10 ud af 68

1 2 3 4 5 6 7 Næste