DM i Fagene er i gang

Startskuddet til indledende runde af DM i Fagene lyder i dag for elever i 7., 8. og 9. klasse. NCFF er med til at kvalitetssikre engelskopgaven. Casen er i år udviklet i tæt samarbejde med Salling Group, og vi opfordrer naturligvis alle engelsklærere i udskolingen til at få jeres elever til at deltage i konkurrencen.

Glade elever fra sidst der var DM i Fagene. Foto: Sebastian Apel

Den indledende runde løber helt frem til 11. december, og DM i Fagene kulminerer med landsmesterskaberne i Aarhus til februar. Danske Skoleelever står bag konkurrencen, hvor eleverne sætter deres viden, kompetencer og fagligheder i spil og kobler skolens fag til virkeligheden – til omverdenen, videreuddannelserne og arbejdsmarkedet.

NCFF sidder med i det faglige udvalg og i konsortiet bag DM i Fagene. Årets konkrete case i engelsk med Salling Group tager afsæt i reelle arbejdsområder og udfordringer, som eleverne skal løse.

- Vi ser frem til at følge konkurrencen og glæder os allerede til landsmesterskaberne, og ikke mindst til de mange gode og kreative bud på opgaveløsningen i engelsk, som vi forventer, at eleverne kommer med, siger NCFF’s to centerledere Hanne Wacher Kjærgaard og Mette Skovgaard Andersen. 

Foruden engelsk kan eleverne også deltage i dansk, matematik, biologi og historie og i en tværfaglig holdkonkurrence.

Læs mere på dmifagene.dk