Vinderne af Dyrk Sproget er fundet!

Dommerjuryerne har voteret, og NCFF har været rundt i landet for at uddele præmier og kåre vinderne i vores årlige kreative sprogkonkurrence Dyrk Sproget for gymnasieelever i sprogene fransk, italiensk, kinesisk, spansk og tysk.

Centerleder i NCFF Vest Hanne Wacher Kjærgaard med præmiechecken til eleverne fra Silkeborg Gymnasium, Malthe, Rasmus, Dicte, Emma og Ditte, som vandt Dyrk Sproget i tysk.
Centerleder i NCFF Vest, Hanne Wacher Kjærgaard, kom forbi Silkeborg Gymnasium for at overrække førstepræmien i Dyrk Sproget i sprogkategorien tysk til Malthe, Rasmus, Dicte, Emma og Ditte.

I konkurrencen har elever fra eux, hf, hhx, htx og stx præsenteret dele af dansk ungdomskultur for unge i de fem målsprogslande i form af en kort video. Årets temaer spændte fra bl.a. fritid, musik, madkultur eller det gode liv til klima, corona, sport og SoMe.

Vi modtog i alt ca. 200 bidrag fra knap 50 forskellige gymnasier. Fem dommerjuryer bestående af tre fagpersoner fra de fem sprogfag har set de mange videoer igennem, hvorefter de har fundet de tre bedste bidrag i hvert sprog. 

Se videoerne og dommernes begrundelser 

Tillykke igen fra NCFF til alle vinderne og på gensyn til en ny omgang Dyrk Sproget i næste skoleår.