Tilmeldingen til NCFF-konferencen 2023 er åben

Årets konference stiller skarpt på strategisk arbejde med fremmedsprog i skoler og kommuner med fokus på fagdidaktisk opkvalificering af sproglærere. Det er gratis at deltage.

Illustration af læringsfællesskaber for sproglærere udarbejdet til projektet Fremmedsprog, forandring og forankring. Illustrator: Jenz Koudahl.
NCFF’s årlige konference tuner denne gang ind på skoleudvikling, skoler og kommuners strategiske arbejde med fremmedsprog, fagdidaktisk opkvalificering af sproglærere samt tværsproglige lærersamarbejder og netværk.

På konferencen samler vi op på erfaringerne fra det 3-årige nationale projekt Fremmedsprog, forandring og forankring med deltagelse af mere end 20 grundskoler i fem kommuner (Ballerup, Bornholm, Kolding, København og Aalborg) i fagene engelsk, fransk og tysk. 

Kom og hør om resultaterne fra projektet, og hvad udviklingsarbejdet, nye kompetencer og en ny fagkultur har af betydning for skolen, sprogfagene, lærerne, deres undervisning og ikke mindst for elevernes læring. Der er også oplæg om skoleudvikling og om lærerkognition og fremmedsprogsdidaktik, tre parallelle workshops og en afsluttende paneldebat.  

Tid og sted

Torsdag 7. december kl. 9:30 – 16
Københavns Universitet, Søndre Campus

Program og tilmelding

Se progam og tilmeld dig konferencen