Europæisk sprogportfolio

Den Europæiske Sprogportfolio print og digital udgave

Den Europæiske Sprogportfolio er en dansk oversættelse af den akkrediterede norske portfolio "Europæisk språkperm 6-12".

Den danske udgave er udarbejdet med tilladelse fra Fremmedspråksenteret - Nasjonalt Senter for Engelsk og Fremmedspråk i Opplæringen i Norge og er som den norske portfolio baseret på Elisabeth Mosengs illustrationer og design af Magnolia Design AS.

Den er udarbejdet af ECML Kontaktpunkt Danmark med støtte fra Undervisningsministeriets udlodningsmidler 2016. ECML Kontaktpunkt Danmark er en integreret del af NCFF og fungerer som det danske kontaktpunkt for European Centre for Modern Languages under Europarådet.


Kom godt i gang - print udgave

Inspiration til arbejdet med Den Europæisk Sprogportfolio i sprogundervisningen i 1.-6. klasse.

Dette materiale henvender sig til dig, som underviser i sprog i 1.-6. klasse - uanset om du underviser i engelsk, tysk, fransk eller basisundervisning i dansk som andetsprog. Inspirationsmaterialet knytter sig til Europæisk Sprogportfolio, som er en dansk oversættelse af en norsk sprogportfolio udarbejdet til sprogelever i 6-12 års alderen.

Målet med dette inspirationsmateriale er at give dig som sproglærer idéer til, hvordan du kan inddrage Europæisk Sprogportfolio i din sprogundervisning.