Arrangementsarkiv

fre 01 nov
00:00-00:00 | Hele landet
Dyrk sproget - en kreativ sprogkonkurrence for gymnasieelever
Det Nationale Center for Fremmedsprog indbyder alle lærere på hf, hhx, htx, stx og eux i sprogene, engelsk, fransk, italiensk, kinesisk, spansk og tysk til at lade deres elever deltage i Dyrk sproget - en kreativ sprogkonkurrence for gymnasieelever, som afvikles første gang i indeværende skoleår i perioden fra d. 1. november 2019 til d. 31. januar 2020.
ons 30 okt
13:00-16:00 | København, Denmark
København: Formation gratuite Erasmus+
Hvordan kan min skole komme til at nyde glæde af europæiske midler? Hvordan finder jeg en partnerskole i Frankrig? Hør om de aktioner, som kan blive finansieret for jer lærere, men også for jeres skole og for jeres elever. Ønsker du at få vejledning i forbindelse med forberedelsen af din ansøgning om Erasmus+ midler? Søger du information om emnet, inden du går igang med ansøgningen? Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
ons 30 okt
09:00-15:00 | Haderslev
Mind the Gap – undervisningsdifferentiering i engelsk
Undervisningsdifferentiering kræver alt for meget forberedelse, siges der ofte. Ja, men måske er det også en anden måde at undervise og tænke på. Hvordan får man de svage og stille elever på banen i engelsktimerne? Alle de elever, der ikke synes at de er gode nok, især fordi de spejler sig i elever, der er dygtige over niveau. Hvordan skaber man som sproglærer et trygt og intimt rum, hvor alle tør sige noget? Hvor alle elever bliver dygtigere, også de dygtigste?
man 28 okt
00:00-00:00 | Aarhus, Danmark
VI Jornadas Pedagógicas de Língua Portuguesa
Organised in the Nordic countries since 2012, this international conference traditionally brings together professionals working with Portuguese as a mother tongue, as native, heritage, foreign, welcoming, additional or second language. In its 6th edition, the main theme of the conference will be: Active learning methodologies and the teaching of Portuguese for social participation.
fre 25 okt
09:00-16:00 | København
København: Sjov med sprog - på tysk
Ønsker du at tale mere tysk, når du underviser? Og føler du, at dit tysk er blevet lidt rustent? Synes dine elever nogle gange, at tysk er for svært for dem, og vil de hellere tale dansk i timerne? Så kom på kursus, hvor du både får trænet dit eget tysk og får en lang række konkrete øvelser, du med det samme kan bruge til at få mere tysk ind i din egen undervisning.
fre 25 okt
08:00-16:00 | Haderslev
Probieren geht über studieren – Projektarbeit im Deutschunterricht
Du får tips og idéer til hvordan man arbejder med: Sprogtilegnelse, heriblandt arbejdet med ordforråd, chunks og strategier, Stilladsering som hjælp til differentiering, Anvendelse af viden om og forståelse for kultur- og samfundsforhold, som eleverne kan identificere sig med og Elevernes selvvurdering og evaluering i forhold til undervisningens læringsmål
ons 23 okt
13:00-16:00 | Roskilde
Hvorfor arbejde med litteratur og skriftlighed i den tidlige sprogstart?
Kurset tager afsæt i, at elever i de 21. århundrede bruger sproget, mens de lærer det og lærer sproget, mens de bruger det.
ons 23 okt
09:00-15:00 | København
Ordblindevenlige greb i engelskundervisningen
Kurset har til formål at give deltagerne indblik i ordblinderelaterede barrierer og muligheder i engelskundervisningen.
tir 22 okt
14:00-16:00 | Aarhus
Kortfilm i tysk
Få en håndsrækning i arbejdet med nye kortfilm i tyskundervisningen.
tir 22 okt
10:00-16:00 | Odense
30 år efter Murens fald - hvor står Europa i dag?
Gymnasielærere med engelsk, historie og tysk får trukket en historisk og tematisk linje fra Murens fald til i dag.

Viser resultater 61 til 70 ud af 141

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste