Arrangementsarkiv

fre 20 sep
10:00-13:00 | Den Franske Ambassade
Brug den franske kulturarv i din undervisning
At fortælle vores unge mennesker om den europæiske kulturarv hjælper dem til bedre at forstå, hvad de har til fælles, bl.a. deres fælles historiske og æstetiske værdier. Hvordan kan du overbringe den franske kulturarv og de seneste franske arkitektoniske værker for dine elever? Formiddagskurset vil byde på en guidet tur i ambassadens saloner og vi vil også tage dig på en gåtur i København. Du vil således stifte bekendtskab eller gense "en eller flere franske kulturarvsruter" i København. Du vil derefter kunne følge Frankrigs spor gennem hovedstaden med dine elever. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
fre 20 sep
09:00-16:00 | Aarhus
Aarhus: Sjov med sprog - på tysk
Ønsker du at tale mere tysk, når du underviser? Og føler du, at dit tysk er blevet lidt rustent? Synes dine elever nogle gange, at tysk er for svært for dem, og vil de hellere tale dansk i timerne? Så kom på kursus, hvor du både får trænet dit eget tysk og får en lang række konkrete øvelser, du med det samme kan bruge til at få mere tysk ind i din egen undervisning.
fre 20 sep
09:00-16:00 | København
København: Sjov med sprog - på fransk
Ønsker du at tale mere fransk, når du underviser? Og føler du, at dit fransk er blevet lidt rustent? Synes dine elever nogle gange, at fransk er svært? Så kom på kursus, hvor du både får trænet dit eget fransk og får konkrete øvelser, du med det samme kan bruge til at få mere sjov ind i undervisningen - på fransk.
tor 19 sep
15:00-17:00 | Tjæreborg, Danmark
SHARING KNOWLEDGE - med engelsklærere
Tværkommunalt netværksmøde for engelsklærere i grundskolen (Esbjerg, Fanø, Varde, Vejen, Billund)
tor 19 sep
14:00-09:00 | Hamborg, Tyskland
Tyskkursus i Hamborg
Tysk Fagudvalg i Sproglærerforeningen arrangerer i samarbejde med Deutsche Auslandsgesellschaft Tyskkursus i Hamborg. Der er begrænset deltagerantal, og derfor anbefales hurtig tilmelding.
tor 19 sep
12:00-16:00 | Haderslev
Tell us a story - storytelling i engelsk
Picture books er en fantastisk og stærkt motiverende ressource i engelskundervisningen. De indeholder inspirerende billeder og et varieret og rigt sprogligt input, som appellerer til børnenes fantasi og følelser og medvirker til at styrke deres sprogtilegnelse og udvikle deres kulturforståelse.
tor 19 sep
10:00-16:00 | Middelfart, Danmark
NCFF konference 2019
Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 19.9.19, hvor NCFF afholder konference med temaet Brobygning. Konferencen finder sted i Middelfart. Yderligere information følger, men du kan allerede tilmelde dig.
tor 19 sep
09:00-15:00 | København
Tackling learner differences in English teaching
The differentiation gap between the able and less able pupils seems to be getting wider, creating frustration for both the learners and teachers. We will discuss how we can differentiate learning levels, integrate all the pupils in our classroom and at the same time stimulate the pupils.
ons 18 sep
14:00-16:00 | Bornholm
Inspirationsmøde for tysklærere
Bliv opdateret på faglige områder og forskellige tilgange til læring samt præsenteret for de nyeste materialer. På mødet har du også mulighed for at dele viden og erfaringer med dine kolleger.
tir 17 sep
15:00-17:00 | Varde, Danmark
TYSK - og et nyt skoleår
Tværkommunalt netværksmøde for tysklærere i grundskolen og andre tysk-fags-interesserede (Esbjerg, Fanø, Varde, Vejen, Billund)

Viser resultater 91 til 100 ud af 141

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste