Workshop: Sådan bruger du Referencerammen i din undervisning

Vær med, når vi sætter fokus på CEFR Companion Volume og hvordan du kan bruge den i sprogundervisningen på grundskole- og ungdomsuddannelsesniveau.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 28. august 2024,  kl. 10:15 - 15:15

Sted

Middelfart, Hotel Park

Arrangør

NCFF

Ved du, hvordan du kan bruge CEFR Companion Volume i din sprogundervisning?

Deltag i workshoppen om CEFR CV – The Common European Framework of Reference for Languages, Companion Volume og hør mere om referencerammen og hvordan du kan bruge den i din undervisning på grundskole- og ungdomsuddannelsesniveau.

Workshoppen finder sted onsdag d. 28. august 2024 kl. 10.15 – 15.15 på Hotel Park i Middelfart, og det er gratis at deltage.

Workshoppen er todelt: 

  • først præsenterer vi nøglekoncepterne i Referencerammen og viser eksempler på, hvordan man kan bruge den til planlægning, undervisning og evaluering
  • dernæst får I som deltagere mulighed for at udarbejde eksempler på opgaver med afsæt i Referencerammen.

For at vi kan planlægge bedst muligt, booke lokaler til det forventede antal og målrette indholdet, vil vi bede om din foreløbige, men realistiske, interessetilkendegivelse senest den 31. juli, hvis du forventer at deltage i workshoppen d. 28. august. Du vil derefter få en mail tilsendt i begyndelsen af august med linket til den bindende tilmelding.

KLIK HER FOR AT INDSENDE DIN INTERESSETILKENDEGIVELSE

Har du spørgsmål til workshoppen, er du altid velkommen til at kontakte Ana Kanareva-Dimitrovska på aekakd@cc.au.dk eller 9352 1615.