Book en fremmedsprogsambassadør

Ved at udfylde denne bookingformular accepterer du, at Aarhus Universitet/NCFF opbevarer og behandler de personoplysninger, du giver os, ifm. din anmodning om booking af en fremmedsprogsambassadør. Læs mere i Aarhus Universitets privatlivspolitik.

BEMÆRK: Der er tale om ét oplæg af ca. en times varighed inkl. spørgsmål med én ambassadør. Det er ikke muligt at anmode om besøg af flere ambassadører, ej heller flere besøg samme semester.

Book en fremmedsprogsambassadør

Book en fremmedsprogsambassadør
BEMÆRK: Der er som udgangspunkt tale om ét oplæg af ca. en times varighed inkl. spørgsmål med én ambassadør. Det er ikke muligt at anmode om heldagsbesøg, besøg af flere ambassadører, ej heller flere besøg samme semester.

Ved særligt store arrangementer har vi dog i enkelte tilfælde mulighed for at sende to fremmedsprogsambassadører til samme arrangement. Oplægget vil i dette tilfælde blive forlænget fra 1 time til 1 time og 15 minutter inkl. spørgsmål. Hvis I får besøg af to ambassadører, giver vi selvfølgelig besked herom i svaret på jeres bookinganmodning.